Amikor ránéztem, elakadt a lélegzetem, gyönyörű:)
A piskótához:
8 tojás
8 ek.cukor
8 ek.finom liszt
1 cs.sütőpor
A krémhez:
1/2 kg mirelit málna
1/2 l hulala /vagy más növényi tejszín/
cukor ízlés szerint
1/2 dl rum vagy aroma
A díszítéshez:
tejszínhab,málna szemek
Előkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez. A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára. Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.
Amikor ránéztem, elakadt a lélegzetem, gyönyörű:)
Köszi szépen!!:))
Hát, ez csodálatos!
Gyönyörű!
Köszönöm a dicséretet!:))
Szia. Hát ez a recept valami álom!!! Gyönyörű és guszta de nagyon. Otthon azt hittem elhanyatlok, amikor megcsináltam, és olyan szép lett mint a tied, és ISTENI FINOM lett!!!!!!!! Köszönöm ezt a csodálatos élményt! Ma i megcsinálom, mert jönnek vendégek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.