Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 6 kedd Ivett, Frida névnapja

Főoldal » Könnyű » Málnás,tejszínhabos süti

felvitel dátuma: 2011-12-08 16:11:42       mai nézettség: 1       nézettség: 4009
részletes recept
Málnás,tejszínhabos süti
Hozzávalók 12 személyre:

A piskótához:

8 tojás

8 ek.cukor

8 ek.finom liszt

1 cs.sütőpor

A krémhez:

1/2 kg mirelit málna

1/2 l hulala /vagy más növényi tejszín/

cukor ízlés szerint

1/2 dl rum vagy aroma

A díszítéshez:

tejszínhab,málna szemek

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.

Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez. A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára. Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 december 8

Amikor ránéztem, elakadt a lélegzetem, gyönyörű:)

0/10 kautz1009 2011 december 8

Köszi szépen!!:))

0/10 Marcsi64 2011 december 8

Hát, ez csodálatos!

0/10 Prantnerné Taba Katalin 2011 december 9

Gyönyörű!

0/10 kautz1009 2011 december 9

Köszönöm a dicséretet!:))

10/10 Dorina 2016 február 28

Szia. Hát ez a recept valami álom!!! Gyönyörű és guszta de nagyon. Otthon azt hittem elhanyatlok, amikor megcsináltam, és olyan szép lett mint a tied, és ISTENI FINOM lett!!!!!!!! Köszönöm ezt a csodálatos élményt! Ma i megcsinálom, mert jönnek vendégek.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*