Guszta és finom... :)
1 piskótalap(3tojásból)
1kg málna
20dkg cukor
400ml tejszinhab
2tojásfehérje
16db fehér lapzselatin
1 db piros lapzselatin
A málnát a cukorral addig kavarom mig a cukor elolvad
Beáztatom a zseletint
Felverem a tojásfehérjét
Felverem a tejszinhabot
Leszürőm a zselatint és felforralom
A málnás masszába belekavarom a forró zselatint aztán ovatosan a tojásfehérjét és a tejszinhabot.
Egy kapcsos tortaformában beletesszük a piskótalapot és ráöntjük a málnás krémet hüttőben tesszük amig megdermed.Ezután tetszés szerint diszitjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.