Biztos nagyon fincsi, mert jól néz ki.elmentettem, puszi.
A krémhez:30 dkg málna, 8 dkg porcukor, 1dl málnás joghurt, 1 dl tejszín, 12,5dkg mascarpone, 1 csomag zselatin fix.
A piskótához: 8 tojás, 6 evőkanál sima liszt, 2 evőkanál rétesliszt, 1 kávéskanál sütőpor, 8 evőkanál cukor..
A díszítéshez: 4 dl tejszín, néhány szem málna.
Krém. A málnát kiválogatás után megszórni porcukorral,10 percig állni hagyni, majd összekeverni a joghurttal.A tejszínt összedolgozni a mascarponéval, kemény habbá
verni.Hozzákeverni a joghurtos málnát és a zselatin fixet.
Betenni a hűtőbe.
Piskóta: felverjük a tojásfehérjét egy csipetnyi sóval, hozzáadjuk a cukrot, újból keményre verjük, beletesszük a tojássárgáját, addig verjük, amíg egész halvány lesz, óvatosan belekeverjük a sütőporos lisztet, előmelegített sütőben sütjük, / ez a legnagyobb méretű gázhoz való tepsi, amit sütőpapírral kibélelünk.5 percig egész lángon, majd takarékon a középső rácson../Palackos gáz esetében ez a folyamat 60 perc./A kisült piskótát a papírral együtt feltekerjük, kihűtjük.Levesszük a papírt róla.
Rákenjük a hűtőben tárolt krémet, feltekerjük, legalább 4 órát a hűtőben pihentetjük.
A tejszínt felverjük, bevonjuk a tekercset, málnával díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.