Egy kb. 20×30-as tepsit kikenünk és kilisztezünk.
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, sót, tojást és rugalmas tésztává gyúrjuk, megfelezzük. A tészta felét kinyújtjuk, belefektetjük a tepsibe és félig megsütjük.
A pudingot a cukorral, szörppel és vízzel megfőzzük, langyosra hűtjük, beleforgatjuk a málnát és a félig megsült tésztára öntjük, elsimítjuk.
A maradék tésztát kinyújtjuk tepsi méretűre, derelyemetszővel csíkokra vágjuk és berácsozzuk vele a málnás réteget. Felvert tojással megkenjük a rácsokat és arany barnára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.