1/2 kg málna,8vagy eper)1 mascarpone (25)dkg,3 tojás,1 babapiskóta,izlés szerint cukor
A málnát megmossuk,lecsepegtettjük ezután összeturmixoljuk,kicsit megcukrozzuk.A Mascarpónét kikavarjuk cukorral és a tojások sárgájával,majd beletesszük a habnak felvert fehérjét.A babapiskótát jól forgassuk meg a málnaszószban rétegezzük egy jénai tál aljára,ezután jön a krém fele,babapiskóta és a tetejére krém kerüljön.Hütsük be legalább egy fél napra,Nagy melegben isteni.Ez a recept Kaldenekker Gyuritól származik,nem drága és nem kell a sütőt használni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.