Nagyon szép, és kevésbé kockázatos, mint piskótát sütni:)
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
2 cs.málnás pudingpor
1 cs.tejszínes pudingpor
8+4 ek.kristály cukor
1 ü. rumaroma
5 dkg étcsokoládé vagy tortadara
Előkészítés:Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön.A málnást a 8 kanál cukorral és egy liter tejjel.A tejszínízűt 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Elkészítés:Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es / kirakjuk babapiskótával,meglocsoljuk rumaromával és ráöntjük a málnás puding felét.Erre újabb sor piskóta kerül és a málnás puding másik fele.Befedjük egy sor babapiskótával és bevonjuk a tejszínes pudinggal.Étcsokoládét reszelünk rá vagy megszórjuk tortadarával és egy napra a hűtőbe tesszük.
A tortaformát levesszük és felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.