A piskótához:
-4 tojás
-4ek liszt
-4ek cukor
- fél cs sütőpor
-1 ek kakaópor
A krémhez:
-20 dkg friss málna
-2 pohár natúr joghurt
-3 -4 kávéskanál porcukor
-1 cs tortazselé
A megsült piskótát nedves konyhakendőbe csavarjuk.
A krémhez a málnát összetörjük, hozzákeverjük a joghurtot, a cukrot és az elkészített tortazselét, majd hagyjuk kihűlni.
A kihűlt piskótát óvatosan kitekerjük megtöltjük a krémmel és visszatekerjük hosszúkás tálra rakjuk. A tetejét porcukorral megszórjuk és ferde szeletekre vágjuk. Tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.