Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Gyümölcs étel receptek » Málnakrémes habos süti Kata módra

felvitel dátuma: 2017-06-25 19:47:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1609
részletes recept
Málnakrémes habos süti Kata módra
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
Tészta:
3 db L-es tojás
4 ek. eritrit-stevia keveréke,vagy cukor
1 kk kakaópor
3 ek. liszt
csipet só
Krém:
4 dl tej
4 ek.eritrit-stevia keveréke,vagy cukor
1 cs vaníliás pudingpor
20 dkg málna
Hab:
4 dl habtejszín
5 dkg eritrit-stevia keveréke,vagy cukor
1 cs habfixáló
Díszítésnek: 
málnaszemek,csokoládéreszelék,stb.(ki-mit szeret)

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Elkészítés:
Tészta:
A tojásokat kettéválasztjuk,a fehérjéket az édesítőkkel habosra verjük,a tojássárgákat belerakjuk,tovább habosítjuk,majd a liszttel összekevert kakaóport,sót,sütőport beleszitáljuk,
óvatosan összekeverjük,kisebb sütőpapíros tepsibe(25x35 cm) tesszük és 175 fokon,15-20 perc alatt készre sütjük.
Krém:
A tejet az édesítőkkel feltesszük főni,a pudingport egy kevés hideg vízzel csomómentesre keverjük(én mindig így keverem össze)és hozzáöntjük a tejhez,ha besűrűsödött,levesszük a tűzről és azonnal belekeverjük a málnát,rákenjük a tésztára és kihűtjük.
Hab:
A habtejszínből,édesítőből,habfixálóból kemény habot verünk és a tészta tetejére kenjük,tetszés szerint díszítjük.
Jó étvágyat hozzá!
forrás:sütimánia

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*