· 9 db tojás
· 9 ek cukor
· 9 ek liszt
· 9 ek víz
· 1,5 cs sütőpor
· csipet só
A krémhez:
· 40 dkg málna (mirelit is jó)
· 5 ek porcukor
· 25 dkg mascarpone
· 4 dl habtejszín vagy hullala
· A díszítéshez:
· 3-4 dl habtejszín vagy hullala
pár szem málna , málna zselatin
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.