Gyönyörűséges! Köszi elfogadom ami a tányéron van:)
8 szelet bőrös malackaraj
1 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
5-6 gerezd fokhagyma
2 ek.zsiradék /sertés vagy libazsír/
só
grill fűszer
egész kömény
őrölt fekete bors
Előkészítés: A hússzeleteken 2-3 helyen bevágjuk a bőrt. A húst befűszerezzük és egy órára hűtőbe tesszük. A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb hasábokra, a vöröshagymákat négybe vágjuk.
Elkészítés: Egy tepsibe tesszük a zsiradékot, ráhelyezzük a befűszerezett karajszeleteket. Mellé tesszük a cikkekre vágott burgonyát, hagymát és a fokhagyma gerezdeket. Vizet öntünk alá /kb. 2dl /, lefóliázzuk és sütőben 180 fokon egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve, addig sütjük, míg a hús és a burgonya is szép színt kap./kb.fél óra /
A húst a burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.