Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Malackaraj vele sült burgonyával

felvitel dátuma: 2012-03-07 16:25:34       mai nézettség: 2       nézettség: 4340
részletes recept
Malackaraj vele sült burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

8 szelet bőrös malackaraj

1 kg burgonya

3 fej vöröshagyma

5-6 gerezd fokhagyma

2 ek.zsiradék /sertés vagy libazsír/

grill fűszer

egész kömény

őrölt fekete bors

http://www.boller.hu

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A  hússzeleteken 2-3 helyen bevágjuk a bőrt. A húst befűszerezzük és egy órára hűtőbe tesszük. A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb hasábokra, a vöröshagymákat négybe vágjuk.

Elkészítés: Egy tepsibe tesszük a zsiradékot, ráhelyezzük a befűszerezett karajszeleteket. Mellé tesszük a cikkekre vágott burgonyát, hagymát és a fokhagyma gerezdeket. Vizet öntünk alá /kb. 2dl /, lefóliázzuk és sütőben 180 fokon egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve, addig sütjük, míg a hús és a burgonya is szép színt kap./kb.fél óra /

A húst a burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.

étvágyat kívánok hozzá!!:)

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Csóti Henriette 2012 március 7

Gyönyörűséges! Köszi elfogadom ami a tányéron van:)

0/10 apfel 2012 március 8

Ó, ez vmi felséges, kár hogy lemaradtam róla !:)

0/10 kautz1009 2012 március 8

Köszi szépen!:))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*