12 szelet csontos, bőrös malackaraj
só, bors,fokhagyma, vöröshagyma, Laci bácsi magyaros fűszerkeverék, maradék füstölt szalonna bőr, zsiradék.
Körethez: vöröshagyma, mekszikói zöldség mix, olaj,rizs
A karaj szeleteket, sózzuk, enyhén borsozzuk, szeletekbe vágott hagymát szórunk rá, fokhagymát is apróra vágva, a bőrrel (íze miatt csak) zsír hozzáadésával (tetszőleges, de nem árt , ha marad egy kis szaft) felöntjük vízzel, hogy ellepje, fóliázzuk és sütőbe tesszük nagy lángra.
Kb. félóra múlva megnézhetjük megkóstoljuk , még ízesíthetjül tovább, de vigyázva, mert a most rászórandó fűszerkeverék sós..Szép pirosra sütjük (csak az egyikoldala sül kérgesre, így át kell fordigatni a szeleteket, ami ilyen módon már hamar kész.
Köret: az olajon megpárolom a hagymát, a zöldséget, rizst adok hozzá, felöntöm, ételízesítős lével és pergősre főzöm
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.