1 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
5 dkg baracklekvár
2 ek. kristálycukor
1 tojás a kenéshez
A Tante Fanny leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A felvert tojással kenjük be a tésztát, majd vékony rétegben kenjük be baracklekvárral.
A tésztát mindkét oldalról tekerjük közepéig, majd tegyük hűvös helyre.
A tekercset nedves késsel vágjuk félújjnyi szeletekre, majd fektessük a levágott szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire. ( egy kicsit lapítsuk le az orrocskákat, majd szórjuk meg kristálycukorral )
Az előmelegített ( 210 c-ra ) sütőben süssük aranysárgára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.