Nagyon jó, ki fogom próbálni!
3 db piskóta tortalap
150 gr örölt mák
2 db vaníliás cukor
5 dc tej a pudinghoz
1 db vaníliás pudingpor
2 dc tej
6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál szilvalekvár
0.5 dc szilvapálinka
100 gr főzőcsokoládé
diónyi vaj
Egy db tortalapot megkenek a pálinka felével, majd 3 evőkanál szilvalekvárral.
Elkészítem a mákkrémet: egy tortalapot összetörök, leforrázom 2 dc tejjel, amibe 2 db vaníliáscukrot kevertem, hülni hagyom. Vaníliás pudingot készítek fél liter tejből, amibe 2 evőkanál cukrot tettem. Ha kész, belekeverem a mákot, 4 evőkanál cukrot, a pálinkát, és a leforrázott, de kihűlt piskótamasszát.
A krémet rákenem a tortalapra. Erre ráhelyezem az utolsó, a harmadik tortalapot, megkenem a megmaradt szilvalekvárral. A csokoládéból a vajjal csokoládémázat készítek, és ezzel vonom be a torta tetejét. A hűtőbe teszem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.