Ez nagyon finom lehet, receptkönyvbe elmentve!
Hozzávalók 10-12 darabhoz:
A meghámozott almát lereszeljük, majd a meggyet kivéve összekeverjük a tészta többi hozzávalójával. A formát ( 21cm*31cm) margarinnal kikenjük, kilisztezzük, a masszát egyenletesen beletöltjük, majd belenyomkodjuk a meggyet. 170 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
Langyosra hűtve szeteljük.
Papp Emese, a Nők Lapja Konyha cukrászának receptje.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.