Jaj, Zsuzskám drága, kozépsulis éveim imádott pogija volt!!!!!!!! Koszike!
50 dkg liszt
4 leveses kanál kristálycukor
2 dkg élesztő
picike só
1 tojás
25 dkg darált mák
1 doboz tejszin
O,5 dc tej
Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk
.A tálba beleszitáljuk a lisztet, majd hozzáadjuk a cukrot, sót, tojást, darált mákot, a felfuttatott élesztőt és végül a tejszint.
Begadasztjuk, megkelesztjük. Ha duplájára kelt a mákos tészta, kisodorjuk és pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk .
A pogácsák tetejét lekenjük tojáasárgájával és 25-3O perc alatt pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.