2 cs Tante Fanny Friss leveles tészta 270g
30 dkg pulykasonka
1 fej vöröshagyma
2 dkg margarin
1 tojássárgája
1 ek mák
A Tante Fanny friss leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A megtisztított hagymát és a sonkát felkockázzuk.
A margarint felolvasztjuk, és a hagymát megpirítjuk, majd a sonkát rárakjuk, és rövid ideig együtt pirítjuk.
A leveles tésztából egyenlő négyzeteket vágunk ( 8 x 8 cm ).
A tölteléket egyenletesen elosztjuk a tésztanégyzetek felén, és a tetejükre teszünk egy-egy üres tésztanégyzetet.
A széleket körbe összenyomkodjuk.
A párnákat tepsibe rakjuk, bekenjük tojássárgájával, és meghintjük mákkal. 220 C fokon előmelegített forró sütőben készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.