MÁKOS ASZALTGYÜMÖLCSÖS PÜSPÖKKENYÉR
Hozzávalók:
1 pohár gyümölcsös joghurt
(a pohárral mérünk tovább)
1 és negyed pohár k.cukor
½ pohár olvasztott margarin (én most olajjal készítettem)
1 nagy citrom reszelt héja és a fele leve.
2 tojás
2 púpos pohár liszt +1/2 cs sütőpor
1/2pohár darált mák
½ pohár (rumba) áztatottaszalt szilva vagy más gyümölcs
Elkészítés:
A joghurtot,cukrot,margarint,citromot és a tojásokat
kikeverjük. A szárazanyagokat egyenletesen elkeverjük benne.
Nem kell sokáig keverni!
Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába öntjük és 5 percig nagyobb fokozaton,majd alacsony fokon tűpróbáig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.