Jöhet!!:))
A vöröshagymát megpucoljuk a TW Új Generációs Konyhai Késsel, majd a TW Konyhaművész Szeletelőn karikára szeljük.
A Mesterszakács Nyeles Serpenyőben felforrósítjuk a kókuszzsírt vagy az Oliva olajat.
A hagymaszeleteket lisztben megforgatjuk és a bő, forró kókuszzsírban vagy Oliva olajban aranysárgára sütjük.
Sütés közben a Mesterszakács Húsvillával kevergetjük, így nem ragad össze.
A májból vékony szeleteket vágunk a TW Új Generációs Henteskéssel. A májszeleteket megforgatjuk őrölt borssal kevert lisztben és egy másik Mesterszakács Nyeles Serpenyőben, kevés forró Kókuszzsíron vagy Oliva olajon rövid ideig sütjük.
A kész májszeleteket elrendezzük a Mediterrán Húsos Tálaló Tálon és elosztjuk rajta a sült hagymát.
A Májat csak a tányéron sózzuk meg.
Tehetek még az asztalra őrölt borsot és majoránnát és ki-ki, ízesítheti tovább magának a májat.
Köretként kínálhatunk hozzá párolt rizst vagy petrezselymes burgonyát, de akár salátákkal is fogyaszthatjuk.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.