Ponty: 1 kg
Vöröshagyma: 0.50 kg
Tojás: 3 db
Só: 0.03 kg
Őrölt bors: 0.001 kg
Liszt. 0.20 kg
Zsemle morzsa: 0.20 kg
Megtsiztított hal belsőrészét eltávolítva megmossuk, hal fejét levágjuk, eltávolítjuk a méregfogát. Majd a halat filézzük.
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük.
Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.