Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 6 vasárnap Vilmos, Bíborka névnapja

Főoldal » Makói haltepertő

felvitel dátuma: 2011-03-19 20:33:15       mai nézettség: 4       nézettség: 3928
részletes recept
Makói haltepertő
Hozzávalók 4 személyre:

Ponty: 1 kg
Vöröshagyma: 0.50 kg
Tojás: 3 db
Só: 0.03 kg
Őrölt bors: 0.001 kg
Liszt. 0.20 kg
Zsemle morzsa: 0.20 kg
 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Megtsiztított hal belsőrészét eltávolítva megmossuk, hal fejét levágjuk, eltávolítjuk a méregfogát. Majd a halat filézzük.
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük.
Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*