Hozzávalók: 1 cs. makaróni tészta,/500gr,/ 1 hagyma olaj, fél kiló darált hús, kevés őrőlt paprika,1 cs Milánói makaróni por.20 dkg. reszelt sajt.só
Elkészítés: A tésztát olajos sós víiben kifőzzük, lecsepegtetjük.A hagymát a zsíradékon üvegesre pároljuk, teszünk rá őrőlt paprikát, vizet,és a hús puhára főzzük, Ha kész , beleöntjük a makaróni pórt, még tiz percig főzzük. Egy tűzálló tálba, vagy tepsibe alulra rakjuk a tésztát, rátesszűk a húst, jól megszórjuk reszelt sajttal és szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.