Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Majorannás sült kacsa párolt káposztával

felvitel dátuma: 2021-08-31 17:16:45       mai nézettség: 1       nézettség: 260
részletes recept
Majorannás sült kacsa párolt káposztával
Hozzávalók 1 személyre:
1 db kacsamell,
2 db kacsacomb,
2 db szárnytő
1 db paprika
1 db hagyma
majoranna, só
zsír a sütéshez
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:
A kacsát besózzuk és minden oldalát forró zsírban megsütjük. Utána vízzel megpároljuk amíg puha nem lesz. (kb. 1 óra) Majd a végén majorannával fűszerezzük.
A CITROMOS PÁROLT KÁPOSZTA HOZZÁVALÓI:
1 db hagyma
fél fej káposzta
köménymag, só
fél citrom leve
egy mokkáskanál negyede diawellness 4x édesítő
 
A KÁPOSZTA ELKÉSZÍTÉSE:
A hagymát megdinszteljük. Rátesszük a felaprított káposztát. Fűszerezzük sóval, köménymaggal és kevés víz hozzáadásával fedő alatt pároljuk. Amikor kész, a citromlevet és a diawellnesst hozzáadjuk.
Köretnek rozmaringos sült édesburgonya.
 
Szakács: Edit


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*