Az UltraPro edény alját a füstölt szalonnaszeletekkel kibéleljük, ráhelyezzük a Konyhaművész Kézvédős Szeletelővel karikákra szelt nyers, burgonyát, majd a felkarikázott vöröshagymát.
A vegetát, friss vagy szárított majoránnát, őrölt borsot összekeverjük egy Új Hullám Mély Tányérban.
Beleforgatjuk a hússzeleteket.
A hagymára helyezzük a vegetás hús szeleteket, amelyekre még füstölt szalonnaszeleteket teszünk.
Pár evőkanál vizet öntünk alá és lefedjük (UltraPro edényben nem kell víz).
Kb. ¾ órát pároljuk a 190°C-os sütőben, majd fedő nélkül ropogós pirosra sütjük.
(Gyorsíthatjuk az elkészítését, ha 15 percre 750 W-on mikro sütőben előpároljuk.)
Bármilyen savanyúsággal, vagy friss salátával kínálhatjuk.
Az elkészítéshez ajánlott Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.