1 kg baromfihús
1 fej vöröshagyma
1db paprika
1db paradicsom
Magyaros fűszerkeverék
csipetnyi zsálya
1 teáskanálnyi majoranna
fél babérlevél
só őrölt bors
1 kis pohár tejföl
2 evőkanál liszt
30 dkg penne tészta
A húst a hagymával, parikával, a fűszerekkel annyi vízben , ami ellepi, puhára főzzük,tejfölös liszttel behabarjuk.
A tésztát bő sós vízben megfőzzük.Tejföllel kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.