6 dkg csiperke gomba
20 dkg vegyes zöldség
5 dkg zöldborsó
10 dkg majonéz
Tárkonylevél ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Porcukor ízlés szerint
Paradicsompüré ízlés szerint
Só ízlés szerint
Ecet ízlés szerint
Petrezselyem ízlés szerint
A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk, majd enyhén sós, citromlével ízesített vízben megfőzzük és kihűtjük. A vegyes zöldséget metéltre vágjuk, sós vízben megfőzzük. A friss zöldborsót kifejtjük és megfőzzük, ha konzervet használunk, levét leszűrjük.
Mindent összekeverünk, majd hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.