Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 1 csütörtök Fülöp, Jakab névnapja

Főoldal » Majonézes zöldborsóssaláta

felvitel dátuma: 2011-02-08 10:53:28       mai nézettség: 1       nézettség: 2392
részletes recept
Majonézes zöldborsóssaláta
Hozzávalók 4 személyre:

6 dkg csiperke gomba
20 dkg vegyes zöldség
5 dkg zöldborsó
10 dkg majonéz
Tárkonylevél ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Porcukor ízlés szerint
Paradicsompüré ízlés szerint
Só ízlés szerint
Ecet ízlés szerint
Petrezselyem ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk, majd enyhén sós, citromlével ízesített vízben megfőzzük és kihűtjük. A vegyes zöldséget metéltre vágjuk, sós vízben megfőzzük. A friss zöldborsót kifejtjük és megfőzzük, ha konzervet használunk, levét leszűrjük.
Mindent összekeverünk, majd hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*