Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Majonézes gombasaláta

felvitel dátuma: 2013-08-17 15:16:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1650
részletes recept
Majonézes gombasaláta
Hozzávalók 1 személyre:

1 kg csiperkegomba

2 fej vöröshagyma

olaj

bors

szárított petrezselyemlevél

tejföl

mustár

majonéz

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A gombát megmossuk, felszeljük. A vöröshagymát megpucoljuk, és megpároljuk kevés olajon. Majd rátesszük a gombát. Fűszerezzük, és megfőzzük. Ha kész félre tesszük hűlni. Amikor teljesen kihűlt, kevés mustárt keverünk hozzá, majd majonézt, és tejfölt.

Én most kb 2 evőkanál mustárt használtam, ennek a duplája a majonéz, és 1,5 nagy pohár tejfölt.

Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

étvágyat!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*