1 kg csiperkegomba
2 fej vöröshagyma
olaj
só
bors
szárított petrezselyemlevél
tejföl
mustár
majonéz
A gombát megmossuk, felszeljük. A vöröshagymát megpucoljuk, és megpároljuk kevés olajon. Majd rátesszük a gombát. Fűszerezzük, és megfőzzük. Ha kész félre tesszük hűlni. Amikor teljesen kihűlt, kevés mustárt keverünk hozzá, majd majonézt, és tejfölt.
Én most kb 2 evőkanál mustárt használtam, ennek a duplája a majonéz, és 1,5 nagy pohár tejfölt.
Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.