Nagyon klassz!!Mentettem!Köszi!
1,5 kg salátának való burgonya
10 db tojás
2 db közepes hagyma (lehet lila vagy salátának való hagyma is)
1 db 450 gr majonéz (vagy 250gr majonéz és 1 db kicsi tejföl keveréke)
1 ek 10% - os ecet
só
A burgonyát és a tojásokat alaposan megmosom, és egy edénybe teszem fel főni 1 ek sóval.
Mig fő megpucolom és felaprítom a hagymákat és kikeverem a majonézt a tejföllel.
A megfőtt burgonyát és a tojást megpucolom és elkezdem rétegezni egy salátás edénybe az összetevőket.
1 ek ecet (ez csak legalulra 1 x kell) - aprított hagyma - szeletelt burgonya amit megsózok (egyébként a burgonya sózását minden rétegnél ismétlem!)- karikára vágott tojás - majonéz.
Ezt addig ismétlem míg az összes anyag el nem fogy, majd óvatosan, hogy ne nagyon törjön össze jól elkeverem. Megkostolom és ha sótlannak találom még egy picit utána sózok most.
Sült és rántott dolgokkal nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.