Különlegesebb az íze,mint az átlagos tartár mártásnak,de erősen hasonlít rá.
1 kis citrom leve
2 dl víz
1 evőkanál cukor
2 tojás
1 evőkanál mustár
1 kis pohár tejföl (175 grammos)
2 dkg vaj (vagy margarin)
só, bors (ízlés szerint)
—Megjegyzés: Használjunk cukrász habverőt végig a keveréshez,és vigyázzunk arra,hogy a tojás ne csapódjon ki,ezért sűrűn kevergessük! A cukorbetegek használják a saját édesítőjüket a cukor helyett !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.