35 dkg csirkemáj, vagy pulyka máj (de bármilyen máj tökéletes)
2 db vörös hagyma
10 dkg vaj
fűszerek
Pici őrölt bors
piros paprika
só
olaj
mustár
Olajon megpirítom a hagymát, majd hozzáteszem a májat. Fűszerezem. Időközben nagyon kis lángon felolvasztom a vajat.Leturmixolom a hagymás, májas alapom, és beleöntöm a vajat, majd tovább turmixolom. Mehet bele a mustár, és ízlés szerint még fűszer, ha kell.
Hűtőben sokáig eláll, így érdemes akár nagyobb adagot is készíteni .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.