Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Májjal, sárgarépával töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2014-08-10 18:04:12       mai nézettség: 1       nézettség: 1931
részletes recept
Májjal, sárgarépával töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:
4 db nagyobb csirkecomb
30 dkg csirkemáj
2 db zsemle
1 db tojás
1 fej vöröshagyma
1 tk kakukkfű
1 kávéskanál őrölt bors
1 ek pirospaprika
1 csokor petrezselyemzöld
1 szál sárgarépa
1 ízlés szerint
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 65 perc

Elkészítés:
A combokat megtisztítom, és az ujjammal benyúlok a bőre alá, és kis zsebet alakítok ki, ahova a tölteléket töltöm. Ezután besózom a húst, és félreteszem.
A sárgarépát megtisztítom, és apró kockára vágom. A szikkadt zsemlét vízbe áztatom, a májat elkaparom, a vörös hagymát apró kockára vágom
Ha a zsemle átázott, jól kinyomom belőle a vizet, és az összes hozzávalóval kézzel elkeverem
A masszát a combok bőre alá töltöm, a maradékot a tepsi közepére halmozom, és a megtöltött combokat elhelyezem körülötte. 1 dl vizet öntök alá
Alufóliával lefedem, és 50 percig, 210 fokon sütöm, majd fólia nélkül, még 15 percig.
Krumplipürével, párolt rizzsel és kompóttal, vagy befőttel tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*