1/2 kg csirkemáj
1 fej hagyma
20 dkg mélyhűtött borsó
só
bors
majoránna
2 ek. zsír
25 dkg rizs
A hagymát szeltekre vágom, világosra pirítom a zsíron. Hozzáteszem a darabolt és jól lecsepegtetett májat, átsütöm minden oldalon, amikor megsült, pici vizet öntök alá, hogy legyen szafjta, borsozom, megszórom bőven majoránnával, végül sózom. Közben a rizst kevés sóval megpárolom, a borsót pár percig főzöm. A májhoz keverem a borsóval elvegyített rizst, az egészet jól átkeverem, majd lefedem és így hagyom 10-15 percig állni. Valamilyen formába szedve és kiborítva, savanyúsággal tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.