4db pulykamellfilé
15 dkg csirkemáj
6 db tojás
2 db zsemle
1 evőkanál zsír
1 teáskanál só
1 kávéskanál őrölt bors
5 dkg vöröshagyma
zöldségzöldje
Az apróra darabolt hagymát a zsíron üvegesre pároljuk.Rátesszük az összeaprított májat, megpároljuk.Hozzáadjuk a vízben megáztatott, kicsavart zsamléket, rögtön beleöntjük a sós, borsos, zöldségzöldjés felvert tojást, megfőzzük.
A megsózott húsokra ráterítjük, felgöngyöljük, összetűzzük.
Bő, forró zsiradékon, lassú lángon pirosra sütjük.
Hidegen, részútosan szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.