2 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
30 dkg pulykamáj ( maradék puykamáj )
2 fej vöröshagyma
só, bors, majoranna, kakukkfű ízlés szerint
olaj
1 db tojás a kenéshez
A Tante Fanny leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A sütőt 210 C -ra melegítjük.
A májat megmossuk és kockára feldaraboljuk.
Olajon a hagymát megdinszteljük, majd rátesszük a májat, fűszerezzük.
Kb. 10 perc alatt megsütjük, lehítjük és ledaráljuk.
A tésztát 7x7 cm négyzetekre vágjuk, és a négyzetek széleit megkenjük felvert tojással, közepére tesszük 1-1 ek. darált májat.
Rátesszük a másik négyzet tésztát, és a széleit megnyomkodjuk, majd megkenjük a tetejét tojással.
15-20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.