4 egész comb
Töltelékhez
2 db tejbe áztatott zsemle
50 dkg csirke máj apróra vágva
2 db tojás
ízlés szerint fokhagyma , majoranna ,bors,pici csili pehely ,rozmaring !4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka !
A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt!Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát!
Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort !
Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.