Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Májas fehér boros csirke comb

felvitel dátuma: 2013-03-01 03:31:35       mai nézettség: 2       nézettség: 1247
részletes recept
Májas fehér boros csirke comb
Hozzávalók 1 személyre:

4 egész comb
Töltelékhez 
2 db tejbe áztatott zsemle
50 dkg csirke máj apróra vágva
2 db tojás
ízlés szerint fokhagyma , majoranna ,bors,pici csili pehely ,rozmaring !4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka !

Előkészületi idő: 90 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt!Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát!
Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort !
Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük !

Szakács: epertündér


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*