2 közepes fej saláta
20 dkg főtt csirkeaprólék ( megmaradt húslevesből )
10 dkg kígyóuborka
2 szem paradicsom
6 dkg tisztított mogyoró
10 dkg sajt
2 db tojás
1 fej lila hagyma
1 cs petrezselyem
1 cs metélőhagyma
4 ek olaj
1 citrom
1 ek cukor
1 tk fokhagyma
1 dl olíva olaj
Só, bors ízlés szerint
A tányéron a salátaleveleket ízletesen elhelyezzük, a metéltre vágott csirkeaprólékkal együtt.
Reszelt sajtot, keményre főtt tojást, uborkát, paradicsomot, hagymát apróra vágjuk, és összekeverjük.
Meglocsoljuk az olajból, citromból, sóból, cukorból, fokhagyma, olíva olajból, finomra vágott petrezselyemből, készített öntettel, tetejét meghintjük vágott mogyoróval.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.