1 kg csirkemáj
3-4 fej vöröshagyma
2 db tv paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
2 ek.liba vagy sertés zsír
1 ek. pirospaprika
só
őrölt fekete bors
majoránna
Előkészítés: A májat megtisztítjuk /nehogy epe maradjon rajta/. Felekre szedjük. A hagymát, paprikát, paradicsomot fél karikákra szeleteljük.
Elkészítés: A zsiradékon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a paprikát, paradicsomot és 8-10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával. Erős lángon pirítsuk meg /kb 8-10 perc/. Ne főzzük! Folyadékot ne tegyünk rá! Megszórjuk a pirospaprikával, összerázzuk vele. Két-három perc után levesszük a tűzről. Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.