2 fehér gyökér
2 zeller
4 sárgarépa
2 kígyó uborka
szezámmag, napraforgó mag, szójacsíra 5-5 dkg
só csipetnyi
cukor 1 evőkanál
ecet 1 kávéskanál
Hagyományos módon sóval, cukorral, ecettel, vízzel ízlés szerint saláta levet készítünk.
Az alkotó részeket ( zöldséget ) reszelőn hosszúkás csíkokra lereszeljük.
Szezámmaggal és napraforgó maggal megszórjuk, hozzáadjuk a salátalevet és hűtőbe legalább 2 óra hosszát érleljük.
Változatos ízhatás mellett vítamin bomba is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.