Kipróbáltam. Jól sikerült, nem volt hibája. Az benne a legnagyszerűbb - a finomságán túl - hogy pofonegyszerű az elkészítése. :) :)
8 tojás fehérje
8 ek cukor
8 ek liszt
fél cs sütőpor
Krém:
8 tojássárgája
2 cs vaníliás pudingpor
1 ek liszt
8 dl tej
25 dkg Rama
20 dkg cukor
2-3 dl tejszín (Hullala )
1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
2. A tojássárgákból a pudingporral, a liszttel és a tejjel sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni.
3. A margarint kikeverjük a cukorral, a két krémet összekeverjük, és rákenjük a tésztára. A tetejére keményre felvert tejszínhabot teszünk.
Kipróbáltam. Jól sikerült, nem volt hibája. Az benne a legnagyszerűbb - a finomságán túl - hogy pofonegyszerű az elkészítése. :) :)
Köszönöm a visszajelzést kedves egészségre váljék
Egyvalami hiányzik a receptből: a margarinnal kikeverendő cukor mennyisége. Egy gyakorlott háziasszonynak nem gond, csak a kezdőknek okozhat esetleg fejtörést. ;)
Igen a felsorolásban ott van a mennyiség csak a nyíllal kell lejjebb lapozni Krém: 8 tojássárgája 2 cs vaníliás pudingpor 1 ek liszt 8 dl tej 25 dkg Rama 20 dkg cukor 2-3 dl tejszín (Hullala )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.