Nagyon jól néz ki , ezt a habkészítési módot is kipróbálom az tuti! Köszi a tippet!
Nagyon szeretem a madártejet, ezt ajánlom laktózérzékenyeknek és paleosoknak, vagy cukorbetegek is fogyaszthajták.
A tojásokat szétválasztom, a sárgájához hozzáadom a cukrot és habverővel jól felverem. A fehérjéhez hozzáadom a sót és kemény habot verek belőle. Egy jénai tetejébe nagyon kevés vizet teszek és belekanalazom a habot, majd mikróba teszem és mindenkinek más a hőfoka, én kb. 1 percig hagytam bent, figyelni kell, nehogy összeessen a hab. Nem kell a tejbe főzögetni:)
A kókusztejet kibontom és lábosban közepes lángon felforrósítom, a sárgáskrémet belekavarom és pár percig összefőzöm, míg kicsit sűrűsődik. Kiöntöm egy jénai edénybe és a habot a tetejére teszem. Kihűtöm és fogyasztható.
ez alaprecept, de lehet a tejet ízesíteni szerintem kis vaníliával, vagy mazsolát bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.