2,5 l tej
2 cs vaniliás puding
cukor ízlés szerint
5 tojásfehérje
1 cs vaniliás cukor
Ez a recept azért készült így mert ha van maradék tojás fehérje így nem vész kárba .
Tejet felteszem melegedni, kevés hideg tejet a pudinggal és a vaniliával kikeverem. Ha a tej felmelegedett, akkor hozzáadom a pudingos masszát. Felfőzöm. Közepesen sűrű lesz. Akkor cukrozom, mikor elzárom alatta a lángot. Így nem igen kapja le az alját .
Másik lábasban vizet forralok, míg felforr a tojásfehérjéket cukorral keményre verem. Lobogó vízben evőkanállal beleszaggatom a habot , főzöm. kb 15 mp-ig az egyik felét, majd ennyit a másik felét is. Lecsöpögtetem, majd a vaniliás tejre szedem.
Kihül. Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.