1 liter tej,4 tojás,15 dkg cukor,2 csomag vaniliás cukor,3 dkg liszt.
teteje lehet--karamell cukorból
A tojások fehérjéből kemény habot verünk,hozzáadva a 5 dkg cukrot.A tej felét fel forraljuk,és a kemény habot bele szaggatjuk kis kanálall,és mindkét oldalát egy percig főzzük.Ezután ki szedem és félre rakom.A Tojások sárgályit,el keverem a cukorral a lisztel és a vaniliás cukorral,majd lassú tüzön kevergetem mikor már kicsit sürrü,akkor hozzá rakom a forró maradék tejet is,és igy fözöm tovább,majd hozzá rakom a habgaluskákhoz.
A tetejére mehet a karamell.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.