3 tojás+2 tojás fehérje,3 evk cukor,2 vaníliás cukor, 1,5 l tej. 3 evk liszt, 1 kis tasak tejszinhabb por kb 30 gr.+1,5 dl tej. a tetejére 2 csípet csoki dara.
A három tojást szét vállasztjuk,és a sárgájába 3 evk liszt 3 evk cukor ,1 vaníliás cukor,ezt egy dl tejjel pépesre keverjük,és fél liter tejben vanília krémet főzünk,ami hígabb legyen,és a tojások fehérjét,illetve az öt fehérjét jól keményre fel verjük,és egy vaníliás cukorral,is keverjük kicsit,és ha kész az il körüli tejben legyen egy vaníliás cukor,és így forralni kezdjük,és közepes lángon ki főzzük a tejben a tojásfehérjéből ki szaggatott galuskákat ,és egy tálba szűrő kanállal ki szedjük ,sórban,amikor a galuska főzés kész,akkor a vanília krémünket,és a vaníliás maradáé tejet finoman fakanállal össze keverjük egyben ,és ekkor tesszük a tojásfehérjéből készült galuskákat a masszába,és ha ki hült ,csoki darával díszíthetjük,és egy kis tasak tejszínhabport másfél dl tejjel keményre verjük,és kanállal a madártejre szaggatjuk,evk segítségével,ha ki hült csak akkor tegyük rá ,a tejszinhabot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.