Hani, ez non+ ultra!
A kakaós piskótához:
18 dkg finomliszt
2 ek. cukrozatlan kakaópor
2 csapott kk. sütőpor
6 tojás
18 dkg kristálycukor
1 tasak vaníliás cukor
A krémhez:
10 dkg kristálycukor
3 dl tej
2 dkg vaníliás (főzős) pudingpor (fél csomag)
20 dkg étcsokoládé (minél nagyobb kakaó tartalmú)
5 ek. rum vagy pár csepp rumaroma
25 dkg lágy margarin/vaj
1 narancs reszelt héja
A bevonáshoz:
marcipán
ételfesték
Hani, ez non+ ultra!
Köszönöm szépen Aranka! Libbent az a fátyol:-)!
Anita! Mielőtt álomra hajtom a fejem, avass be a titkodba: néked a gyerekek mellett hány óra is az 1 nap, hogy minderre jut időd!?
Érdemes volt várni:-))))Szuper lett!!
Köszönöm Timi:-)! Aranka: hát, sokszor megtoldom az éjszakával a nappalokat:-)! De jó lenne a 24 óra helyett mondjuk 28 óra, ha lehetne ilyen kívánságom:-)!
Ötletes és nagyon szép!
Nagyon kreatív! Le az összes nemlétező kalapjaimmal előtted!!!! Gratulálok, Anita!
Ez is nagyon teteszik azért a tök-életes tota nekem az a favorit!
Az, hogy csodálatos - hát enyhe kifejezés! Gratulálok, nagyon tetszik!
Értem már a titkolódzást, nagyon ötletes, GRATULÁLOK és engedj meg egy szeretetteljes írígységet.
Csudajó lett!
Köszönöm Heni:-)!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.