Kikloffolt sertéskaraj
1 db tojás
liszt
olaj a sütéshez
rizs
zöldborsó
petrezselyem
só
A húst kloffoljuk...nekem a véletlen hozta, hogy madár formája lett.....
sózzuk, lisztezzük , a felvert tojásos lisztbe mártjuk és forró olajban sütjük
ezalatt eklészül a rizi-bizi is...kevés olajon megpároljok a zöldborsót, a petrezyelymet és a rizst ...felöntjük 2, 5 mennyiségű vízzel, de a húsleves megcsapolása a legfinomabb lehetőség
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.