Az hiszem offtopic voltunk! :D
Hozzávalók 4 személyre:
• 4 db csirkemell filé ( én karajszeletből készítettem csont nélkül)
• 1 db hegyes erős paprika
• 1 db piros kápia paprika
• 2 szál újhagyma
• 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
• 8 szelet bacon
• só
• őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
• zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj
Elkészítése:
A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
Elkészítés: A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Kautz Józsi receptjét készítettem el nagyon finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.