Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Lucskos káposzta

felvitel dátuma: 2017-02-02 18:51:53       mai nézettség: 1       nézettség: 1575
részletes recept
Lucskos káposzta
Hozzávalók 4 személyre:

Lucskos káposzta : 1 fej édes káposzta 1 vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 30 dkg füstölt szalonna Pici tejföl (max:2 evőkanál) 1 kicsi doboz paradicsompür 3 kanal liszt olaj 1 evőkanál 1 kiskanál Bors 3 kisnál Vegeta 1 kiskanál Kakukkfű 1 kiskanál Köménymag(örölt)

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A káposztát ujnyi darabokra vágni és a hagymát kiskockára vágom és azt is bele rakom és a fokhagymát is Bele rakom apró darabokra és sós és bors és vegetás köménymaggal a Kakukkfűvel és egy kis doboz paradicsompürével felteszem fözni annyi vizel hogy jól ellepje. Közben a szalonnát felkockázom és kisütöm Egy kis rántást csinalok a liszt és az olajból csinálom. Ha megfött a káposzta akkor a rántással berántom. Végül a tejfölt hozzá keverjük és a szalonnát hozzá rakjuk és úgy fözzük egy pár percet és kész.

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*