Lucskos káposzta : 1 fej édes káposzta 1 vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 30 dkg füstölt szalonna Pici tejföl (max:2 evőkanál) 1 kicsi doboz paradicsompür 3 kanal liszt olaj 1 evőkanál só 1 kiskanál Bors 3 kisnál Vegeta 1 kiskanál Kakukkfű 1 kiskanál Köménymag(örölt)
A káposztát ujnyi darabokra vágni és a hagymát kiskockára vágom és azt is bele rakom és a fokhagymát is Bele rakom apró darabokra és sós és bors és vegetás köménymaggal a Kakukkfűvel és egy kis doboz paradicsompürével felteszem fözni annyi vizel hogy jól ellepje. Közben a szalonnát felkockázom és kisütöm Egy kis rántást csinalok a liszt és az olajból csinálom. Ha megfött a káposzta akkor a rántással berántom. Végül a tejfölt hozzá keverjük és a szalonnát hozzá rakjuk és úgy fözzük egy pár percet és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.