Köszi a receptet. Épp most sül. Biztos fincsi lesz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu
A hagymát felaprítom. Olajon üvegesre pirítom. Megszórom ízlés szerint borssal. Hozzáadom a villával összetört löncshúst, kicsit felmelegítem. Ezután megszórom pirospaprikával, felöntöm vízzel, de csak anyival ami ellepi. Felforralom. Mikor felforrt, hozzáadom a pörköltkockát, és feloldom benne. Összeforralom és kész.
A tésztát forrásban levő sós vízben kifőzöm. Ezután rétegezem a hozzávalókat.
A tepsit/jénait nem kell zsírozni, csak egyszerűen a lecsepegtetett tésztából teszek bele egy adagot. Erre kenek egy kis "pörköltet". Meglocsolom tefjöllel. Megint egy adag tészta, utána "pörkölt", és végül megint tészta. A tészta tetejét megkenem tejföllel, és meglehet szórni sajttal is, de úgy nem kell tejföl rá.
Sütőbe teszem és 1/2 órát sütöm.
Jó étvágyat!
Lehet darált hússal is készíteni, de ennek pont ez a lényege, gyors, olcsó és finom. :)))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.