Hozzávalók: 30 dkg. liszt, 20 dkg. vaj, 10 dkg. porcukor, 2 tojás sárgája, 1 vaniliás cukor,1 mokkás kanál sütőpor.
Barack lekvár a ragasztáshoz.
Díszítés: fél cs, marcipán ízű cukor máz, pici víz.
Elkészítés: a hozzávalókat összekeverem, majd lisztezett deszkán kinyújtom. Külömböző formáju szaggatóval kiszúron,, és zsírozott lisztezett tepsibe kisütöm. Nagyon hamar sül, nem szabad hogy piros legyen, mert akkor kemény lesz.Ha kisült barack lekvárral ragasztom őssze. Tetejét Dr. Oetkeres marcipán ízü cukpr mázzal díszítettem, és csoki pöttyöket tettem rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.