30 dkg liszt
20 dkg Ráma
10 dkg p.cukor
1 db tojás
2 vaníliáscukor
1 db citrom reszelt héja
fél sütőpor
barack lekvár
csipet só
A lisztel elkeverjük a sót, a reszelt citromhéjat és a sütőport. Ez után elmorzsoljuk a rámát a lisztel, hozzáadjuk a p.cukrot, a vaníliáscukrot, a tojást és gyorsan összegyúrjuk. Fél cm vasragra nyújtjuk, szaggatjuk, és 180 fokos előmelegített sütőben világosra sütjük. Vigyázzunk mert gyorsan sül! baracklekvárral összeragasztjuk, p.cukorral meghintjük, és kb fél nap alatt bepuhul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.