Nagyon finom főleg házi lekvárral!Az egyik kedvenc sütim.Gratulálok a"kis cukrásznak":))
30 dkg liszt,
20 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 tojás sárgája,
1 vaniliás cukor
1 teáskanál sütőpor
baracklekvár
Ezeket a hozzávalókat összegyúrtam kis idő kell neki de szépen összeáll,!
1 órahosszára tegyük be a hűtőbe,nyújtsuk ki vékonyra majd linzerszaggatóval vágjuk ki.
Ha nincs megteszi egy pohár is!
Kibélelem a tepsit sütőpapírral, belerakosgatom a virágokat.
Tüpróbáig süssük (Hamar kisül)!
Mikor kihül leszedem a papírról,megkenem az általam főzött baracklekvárral.
Másnapra puhul meg!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.