linzer:
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
Fél citrom héja
1 teáskanál sütőpor
Lekvár (barack)
A száraz hozzávalókat a liszt , porcukor ,a vaníliás cukrot , a sütőport, a citrom héját és a margarinnal jol összemorzoljuk.
Ezután hozzáadjuk a tojás sárgáját és jól öszedolgozzuk.
A kapott cipót fóliába rakni és 1 órán át pihentetjük a hűtőbe.
Ha kész kinyujtjuk fél cm re kiszagatjuk és 10 megsütjük ha kihült megkenni lekvárral és porcukorral megszorítások
Másnap jó mert megpuhul
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.